NAŠA DRUŽINA

Naše družinsko podjetje se je na tej lokaciji začelo, ko sta v 40. letih prejšnjega stoletja moja pra-starša kupila krčmo “Pri Stričku”. Čeprav je bila to ena od redkih hiš daleč naokoli, je bil posel dober, predvsem zaradi vedno več delavcev, ki so začeli graditi Javna skladišča leta 1954.

Tri generacije in 60 let pozneje se je moj oče odločil, da je čas za širitev podjetja s področja gastronomije na ponujanje prenočišč. Stvari so se nato odvile hitro in leta 2013, za Evropsko košarkarsko prvenstvo, ki ga je gostila Slovenija,  smo pozdravili svoje prve goste.

Od takrat se jih je zvrstilo že mnogo, turistov, popotnikov, poslovnežev iz vseh koncev sveta in naše upanje je, da bomo nekoč gostili tudi Vas.

Bojan Marincelj

Glava družine, ustanovitelj in idejni vodja za naš B&B.

Blaž Marincelj

Moj brat Kuhar se nerad izpostavlja in je najraje zaprt v kuhinji. Pravzaprav je bilo precej težko dobiti njegovo sliko. Smo počaščeni!

Milan in Minka Marincelj

Moja stara starša sta veličastna in stara in poročena 60 let. Po tem ko sta celo življenje delala za svoje potomce, zdaj najbolj uživata ob zvokih prepolne gostilne. Mogoče jih ujamete pri njunem običajnem zajtrku jajc in fižolove solate


Jan Marincelj